Întrebări des întâlnite

La M&Dorado, atât cursurile de limba engleză, cât și cele de limba germană, franceză, spaniolă și japoneză sunt de tip an școlar. Acestea încep în luna septembrie și se încheie în luna iunie a anului următor.

Înscrierile se pot face pe tot parcursul anului școlar, încadrarea în grupă făcându-se cu mare atenție, în urma unei testări inițiale organizate de către unul dintre profesorii școlii. 

Pentru mai multe detalii în privința cursurilor, vă puteți adresa secretariatului M&Dorado sau ne puteți scrie pe adresa contact@mdorado.ro

De regulă, înscrierile se desfășoară în perioada iulie-septembrie pentru cursurile tip an școlar care încep în luna octombrie.

Încadrarea copilului în grupa corespunzătoare nivelului său se desfășoară după testarea inițială, așadar nu se ține cont de nicio altă medie și nu există nicio altă condiție suplimentară pentru a deveni elev al școlii M&Dorado.

Ocuparea locurilor în grupe se face în ordinea aplicațiilor, așa că cel mai bun mod prin care puteți asigura locul celui mic este să vă înscrieți din timp.

Dacă totuși nu vă puteți încadra în termenul inițial, școala noastră acceptă înscrieri pe tot parcursul anului școlar, procesul fiind același: copilul va trece printr-o testare inițială și vom face tot posibilul să-i găsim locul potrivit într-o grupă deja formată.

Nu sunt necesare niciun fel de acte pentru înscriere. În momentul înscrierii, vom avea nevoie doar de:

  • Numele și prenumele părinților și al copilului;
  • Vârsta copilului;
  • Adresa de e-mail;
  • Numărul de telefon;
  • CNP-ul unuia dintre părinți pentru facturare.

Obiectivul final al fiecărui cursant este acela de a obține la un moment dat un Certificat Cambridge.

Susținerea examenului Cambridge va fi recomandată de către profesor în urma pregătirii corespunzătoare și a participării cursantului la simulările organizate în centru.

După evaluarea cursantului de către profesor și directorul educațional, părintele este cel care hotărăște susținerea examenelor, acestea nefiind obligatorii.

Pregătim cursanții, indiferent de vârstă, pentru următoarele examenele Cambridge (STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET, PET, FCE, CAE), (limba engleză), dar și pentru DELF A1-B2 (limba franceză), DELE A1-B2 (limba spaniolă) și ZERTIFIKAT A1-B2 (limba germană), concentrându-ne în mod specific pe aptitudinile cerute în cadrul examenelor de limbă: scriere, conversație, înțelegerea textului scris și a limbii vorbite, fluența în conversație, etc.

Ne concentrăm atât pe cunoștințe practice, cât și pe cele care sunt cerute în cadrul examenelor pentru certificatele de limbă.

Prin urmare, avem diverse forme de evaluare- portofolii și lucrări mai creative, care să pună în valoare întreaga pricepere a cursanților noștri, dar și teste periodice și evaluări sumative la sfârșit de an, pentru a ne asigura că suntem pe drumul cel bun.

Mai mult, temele pentru acasă vor fi întotdeauna verificate, iar cursantul, indiferent de vârstă și de nivel, va primi feedback personalizat care să-l ajute să progreseze.

Părinții și reprezentanții școlii vor fi în permanentă legătură pentru a discuta activitatea și progresul copilului. Aceste subiecte vor fi acoperite și la ședința anuală cu părinții

Examenele pot fi susținute fie la sediul Școlii de Limbi Străine M&DORADO, fie la unul din sediile British Council din București sau din țară. 

Fiecare cursant ce finalizează un modul complet în cadrul Școlii de Limbi Străine M&DORADO va primi Diploma de absolvire a cursului, fișa de evaluare și recomandarea profesorului pentru nivelul următor. 

 

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua,
Vă putem ajuta cu informații?