fbpx

Dragi părinți și copii,

Îmi doresc ca M&Dorado să fie cu și despre voi: o poveste frumoasă despre (re)descoperirea pasiunii pentru limbile străine, despre pasiune și învățare, despre libertatea de a-ți alege drumul și de a porni pe el întru totul pregătit.

Acesta a fost gândul care m-a îndemnat, în 2008, să-mi iau inima-n dinți și să fondez o școală de limbi străine. Fiind absolventă a Facultății de Comerț în cadrul Academiei de Studii Economice din București, calea mi-a fost deschisă către activități de organizare și de conducere care m-au ajutat să înțeleg importanța lucrului bine făcut, a echipei potrivite și a dăruirii, indiferent de activitatea pe care o desfășori.

Școala de Limbi Străine M&Dorado este un vis împlinit: o afacere de familie pentru care lucrăm cu toții zi de zi, umăr la umăr, fără să ne dăm seama cum trece timpul și cum ni se succed generații întregi de elevi prin fața ochilor. Experiența, disciplina și pasiunea ne-au ajutat să creștem și să ne câștigăm locul în inimile părinților și ale copiilor care ne-au trecut pragul, iar asta ne motivează și ne încurajează să dăm tot ce avem noi mai bun.

Celor ce ne știu, le mulțumim pentru încredere și ne bucurăm că fac parte din povestea noastră. Celor care vor să ne cunoască, le spunem doar atât: ușile M&Dorado vă sunt mereu deschise. Vă așteptăm cu drag să vorbim despre viitor și să dăm aripi copilului dumneavoastră!

Mesajul Fondatorului

Cu prietenie,

Ec. Lucica Vîlceanu
Fondator M&Dorado

semnatura_fondator
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua,
Vă putem ajuta cu informații?