fbpx
Scoala de Vara M&Dorado

Impreuna scriem povestea acestei veri!

M&DORADO va invita la Scoala de Vara în limba engleză sau germană! Transformăm orice limbă străină dintr-o altă materie la școală într-o pasiune de-o viață! Cursurile noastre cuprind tematici cât mai diferite și mai actuale care au rolul de a aprofunda noțiunile învațate pe parcursul anului școlar!

Cursanții vor avea parte de un program special deoarece nu va exista un sport clasic de curs! Cursurile sunt personalizate în funcție de grupă, iar profesorul va aborda la fiecare oră un subiect diferit și captivant!

Cursanții sunt încurajați să comunice deschis, să se exprime liber și să experimente o școală altfel… de care se vor îndragosti! 

Scoala de vara

Scoala de vara M&DORADO!

Limba engleză și limba germană vor fi principalele limbi de studiu. Profesorii îi vor ghida pe cursanți în aventura verii lor și îi vor ajuta să își dezvolte cunoștințele și abilitățile sociale prin exerciții interactive și jocuri distractive ce vor captiva orice cursant!

Oferim module care cuprind teme moderne și care dau cursanților posibilitatea de a explora subiecte și interese la care, în mod normal, nu ar fi expuși în timpul anului școlar cu structură clasică. Astfel, cursantul îmbină utilul cu plăcutul, iar acest lucru îi va oferi un start foarte bun în noul an școlar.

Tariful este cuprins între 135 de lei și 200 de lei  (în funcție de vârstă) pentru 1 modul ce cuprinde 4 ședințe, iar programul este unul flexibil. În plus, cursanții ce aleg mai multe module de curs beneficiază de reduceri de tarif!

Verifică toate detaliile și hai să scriem împreună povestea acestei veri!

Hai și tu!

Cele mai interactive cursuri de limbi străine se regăsesc la Scoala de Vara M&DORADO!

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua,
Vă putem ajuta cu informații?