fbpx

Termeni și condiții 

Site-ul mdorado.ro este deținut de compania MDC GLOBAL EDU SRL și este oferit gratuit în scopul informării vizitatorilor. 

Conținutul, grafica și design-ul site-ului mdorado.ro sunt proprietatea mdorado.ro și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. 

Centrul de limbi străine M&DORADO/mdorado.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. 

MDC GLOBAL EDU SRL este o companie cu sediul în București, Sector 3, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 1G, înregistrată la Registrul Comerțului cu numarul J23/1996/2017, C.I.F. RO 37496117, numită pe parcursul acestor termeni și condiții site-ul/școala/mdorado.ro/Centrul de limbi străine M&DORADO. 

Vă punem la dispoziție: 

Adresa de contact: București, Sector 3, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 1G

Tel: 0733 835 297 

Email: contact@mdorado.ro 

Ce trebuie să știți: 

Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. 

Accesul și utilizarea site-ului mdorado.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta politică, vă rugăm să părăsiți acest site. 

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul mdorado.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email la contact@mdorado.ro cu drepturile încalcate, pentru a permite administratorilor mdorado.ro sa acționeze în conformitate cu dispozițiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic. 

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului mdorado.ro și poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea Centrului de limbi străine M&DORADO. Centrului de limbi străine M&DORADO/mdorado.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website. 

Utilizarea mdorado.ro 

Scopul website-ului este de a informa utilizatorii și de a oferi acestora posibilitatea de a se înscrie prin intermediul unui formular online. 

În calitate de utilizator, sunteți de acord să nu folosiți nici un mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. 

Proprietatea intelectuală 

Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil un acord scris din partea Centrului de limbi străine M&DORADO. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. 

Protejarea informațiilor colectate de la dvs. 

Centrul de limbi străine M&DORADO/mdorado.ro nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual. 

Politica de confidențialitate 

Centrul de limbi străine M&DORADO/mdorado.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin intermediul formularelor online din cadrul website-ului conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. 

Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date a Centrului de limbi străine M&DORADO/mdorado.ro și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții sau orice alte acțiuni de marketing desfășurate în viitor de către Centrul de limbi străine M&DORADO/mdorado.ro. 

Legea guvernantă 

Drepturile și obligațiile părților, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea în vigoare din România. 

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru, iar în condițiile în care parțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor judecătorești de la sediul Centrului de limbi străine M&DORADO, Sector 3, București. 

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua,
Vă putem ajuta cu informații?