fbpx
Tabara de vara pentru copii
Folosirea limbii engleze in viata reala

Tabara de vara pentru copii 2019

Apoi, în 2019, am mers la Câmpulung Muscel, județul Argeș. Și am folosit limba engleză in real life situations, adică în contexte de zi cu zi, astfel încât copiii să învețe repede și bine. Prin coordonatorii noștri, am abordat în fiecare zi câte o tematică ușor de pus și în practică:

  • Traveling across the world (călătorind în jurul lumii; află informații de la vorbitorii nativi; urmează direcțiile care se află pe străzi pentru a ajunge la obiectivele turistice preferate etc.)
  • I am a survivor! (tehnici de supraviețuire în natură cu personal acreditat)
  • Real life situations! (să știm cum să reacționăm în cazul unei situații neprevăzute: accident, cutremur, incendiu
  • The doctor saved my life! (predare curs de prim ajutor cu personal acreditat SMURD)
  • Becoming superstars! (copiii au participat la un concurs de talente)
  • 1000 memories (Excursia nr. 2 pe traseul Câmpulung – Nămăiești – Mausoleul Mateiaș – București; quiz-uri pe baza activităților la care au participat pe parcursul taberei și feedback-ul general despre această tabără)

Complexul turistic în care am mers este construit pe locul vechii fabrici de cărămidă din Câmpulung Muscel. Complexul Ceramus a fost recent renovat și dotat cu facilități moderne. Întreaga amenajare oferă un ambient confortabil și relaxant, în mijlocul naturii și în împrejurimea munților Piatra Craiului și Iezer. Am creat un spațiu unic potrivit pentru ocazii multiple. Îmbinăm activitățile în aer liber, sportul, cultura, timpul alături de cei dragi și relaxarea.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua,
Vă putem ajuta cu informații?