fbpx
Tabara de vara 2021

Iar în 2021, avem planuri și mai mari, și mai ambițioase. La Zărnești – Plaiul Foii (foarte aproape de Bran), în județul Brașov, la Pensiunea Panorama Pietrei Craiului, vom onora Pământul și ne vom onora, astfel, pe noi înșine.
Coordonatorii taberei vor aborda în fiecare zi o altă tematică pe care o vom pune în practică (activități de protejare a mediului), după cum urmează:

  1. DAY 1 – HOW CAN WE BECOME EARTH HELPERS? Vom afla informații despre cum putem fi mai prietenoși cu mediul înconjurător, în activitățile de zi cu zi: când petrecem timpul acasă, la școală, în oraș cu prietenii sau familia, etc.
  2. DAY 2 – RECYCLING IDEAS Vom învăța cum să reciclăm mai mult: plastic, deșeuri menajere, obiecte pe care nu le mai utilizăm, sau cum să refolosim obiectele astfel încât să le prelungim „viața”, etc.
  3. DAY 3 – ANIMALS ARE OUR FRIENDS! Vom reține informații despre specii, tipuri și rase de animale – cum putem clasifica animalele, cum ne sunt ele de ajutor și de ce trebuie să le ocrotim.
  4. DAY 4 - ENJOYING NATURE WITHOUT HARMING IT! Cum ne putem distra și cum putem avea o vacanță plăcută atunci când mergem la munte cu cortul, la mare pe plajă sau în drumeții, fără a lăsa mizerie în urma noastră și fără a dăuna naturii în vreun fel atunci când ne pregătim să ne întoarcem acasă.
  5. DAY 5 – SURPRISE!
  6. DAY 6 – SURPRISE!

Copiii vor fi permanent îndrumați și coordonați de profesorii Școlii de Limbi Străine M&DORADO, iar întreaga activitate va fi supervizată de conducerea centrului.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua,
Vă putem ajuta cu informații?