fbpx
nivel engleza
Testeaza-ti gratuit nivelul de engleza

Verifică-ți cunoștințele!

Testeaza-ti gratuit nivelul de engleza

Primul pas spre învățarea limbii engleze este aflarea nivelului real de cunoștințe. Școala de Limbi Străine M&Dorado te ajută să îți testezi gratuit nivelul lingvistic fie că este vorba limba engleza, germana sau spaniola!

Vei afla exact care sunt punctele tale forte, dar și aspectele pe care trebuie să le îmbunătățești pentru a deveni fluent în limba pe care ai ales să o înveți.

În cadrul testării, profesorul va observa și analiza un cadru larg de competențe socio-personale și va oferi un rezultat 100% obiectiv.

Cum se face testarea

Testarea ‘1 to 1’/’face to face’ ia forma unui dialog între candidat și profesor și este cel mai relevant tip de testare, deoarece profesorul are oportunitatea de a testa un set variat de noțuni gramaticale și de vocabular într-un timp scurt (în funcție de vârsta copilului – până la 25 de minute). Noțiunile care sunt testate au conținut gramatical și de vocabular, modalități de exprimare și înțelegere a unui text dat la prima vedere. Testarea poate avea loc online (prin intermediul platformei Zoom) sau fizic, fiind prilejul profesorului de a evalua și trăsăturile de caracter ale elevului, fiindu-i astfel facil să îl încadreze în grupa potrivită pentru elev și ca personalitate, nu doar pe baza cunoștințelor.

De ce 1 la 1?

Un simplu test de plasament (test scris/grilă) nu este îndeajuns pentru a stabili nivelul de cunoștințe al unui cursant, întrucât testarea 1 la 1 (profesor-cursant) conține toate probele aferente abilităților unei limbi străine: scriere, citire, ascultare și vorbire. Copilul va lua parte la probe care includ: întrebări personalizate din diverse tematici, verificarea vocabularului general, citirea și înțelegerea unui text, ascultarea unui mesaj și oferirea de răspunsuri în funcție de informațiile transmise, noțiuni generale de gramatică, descrierea unei imagini date etc.
Pentru elev, în același timp, testarea nu este resimțită ca una clasică – implicand emoțiile unei testări scrise și timpul de așteptare relativ lung pentru primirea unui feedback, ci participă mai degrabă la o conversație cu tematici ce fac parte din viața lui de zi cu zi și pe care le poate aborda în stilul propriu, își poate exprima viziunea lui asupra lucrurilor care îl înconjoară.

Alege o testare gratuita la limba engleza, spaniola sau germana!

 

Interacțiunea contează

În acest mod, copilul cunoaște direct unul dintre profesorii școlii noastre, descoperă astfel mult mai repede o mică parte din ceea ce reprezintă atmosfera mediului în care este pe cale să învețe, poate vedea imediat cum i se potrivește metoda de interacțiune care îi va susține mai departe procesul de asimilare a limbii străine.

În funcție de rezultatul aferent testării, copilul este încadrat pe scala europeană de referință la un nivel din cele care urmează: (Pre) A1, A2, B1, B2, C1 sau C2 (A1 reprezentând nivelul de începător al limbii).

Alege o testare gratuita la limba engleza, spaniola sau germana!

Testare gratuita limba engleza, spaniola sau germana

Formular înscriere

    Open chat
    Ai nevoie de ajutor?
    Bună ziua,
    Vă putem ajuta cu informații?