fbpx
Zilele saptamanii in engleza
Zilele saptamanii in engleza

Invață engleza!

Atunci când învățăm limba engleză, zilele săptămânii se află printre primele lecții predate, alături de culori și de membrii familiei!

Zilele saptamanii in engleza sunt:

Luni – Monday

Marți – Tuesday

Miercuri – Wednesday

Joi – Thursday

Vineri – Friday

Sâmbată – Saturday

Duminică – Sunday

Ține minte:

Nu trebuie să uităm că zilele săptămânii în engleză încep întotdeauna cu majusculă. Este o regulă importantă din gramatica limbii engleze. 

De asemenea, știai că pentru persoanele din Statele Unite Ale Americii, Canada și Japonia, prima zi a săptămânii este Duminică?

De ce copilul tău trebuie să învețe o limbă străină?

Nu este niciodată prea devreme pentru ca cel mic să învețe o limbă străină. Studiile sugerează că, la nivel cognitiv și academic, copiii care învață o limbă străină la o vârstă fragedă sunt mai creativi, rezolvă mai bine problemele complexe și obțin, de obicei, un scor mai mare la testele standardizate. Odată ce copiii cunosc o a doua limbă, le este mai ușor să înțeleagă alte structuri lingvistice, motiv pentru care experții spun că fiecare limbă nouă învățată este mai ușoară decât cea de dinainte.

În plus, învățarea unei limbi străine dezvoltă inteligența copilului, ajută la creșterea încrederii în sine și a performanței școlare. Citește mai multe în acest articol și află cinci motive pentru care copilul tău trebuie să învețe o limbă străină!

Îți dorești ca cel mic să învețe limba engleză alături de profesioniști?

Dacă îți dorești ca cel mic să învețe limba engleză de la o vârstă fragedă alături de profesioniști, îl poți înscrie la Școala de Limbi Străine M&DORADO! 

Avem o experiență de peste 13 ani în învățământul privat și acceptăm cursanți începând cu vârsta de 4 ani!

Tarifele pornesc de la 265 lei pentru 8 ședințe lunare, iar programul îl stabilim de comun acord, în funcție de preferințele dumnevoastră!

Articol scris de: Maria Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua,
Vă putem ajuta cu informații?